Ledelsen

BestyrelseCC image courtesy of nidhug on Flickr

 

Klokkeblomsts øverste myndighed er bestyrelsen:

  • bestyrelsens formål er at støtte og hjælpe børnehaven.
  • bestyrelsen består af 5 personer: 1 Antroposofisk medlem, 3 repræsentanter fra forældre kredsen jvf. børnehavens vedtægter, samt børnehavens leder.

Klokkeblomst er en puljebørnehave

Klokkeblomst har puljeoverenskomst med kommunen. Det betyder at børnehaven selv står for deres venteliste. For børnehaven er det rart, det skaber bedre personlig kontakt med forældrene fra starten samt en større mulighed for at formidle, hvad det er de skriver deres børn op til.

Støtteforening

Støtteforeningen har det formål at støtte børnehaven økonomisk, det kan være at indkøbe større ting som børnehaven ikke selv har råd til. Alle forældre til børn i børnehaven bliver automatisk medlem ved barnets start i børnehaven, vi opfodre også til at betale for juli mdr. Alle kan være passiv medlem af foreningen og herved støtte børnehaven ved at betale et frivilligt beløb hver år. De 200 kr. det koster at få sit barn på ventelisten, går også til støtteforeningen. Nogle af forældrene står for de praktiske opgaver vedrørende støtteforeningen i samarbejde med lederen, inklusiv et julearrangement, arbejdsdage, og majfest.

Lukket for kommentarer.